RESTAURANT PIZZERIA SARDINIA

RESTAURANT PIZZERIA SARDINIA Italiaans specialiteitenrestaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 408 beoordelingen
30 sep 2018 om 21:17 Het eten werd snel bezorgt en erg lekker alleen waren ze het brood vergeten jammer.
30 sep 2018 om 19:42 we hadden omsteeks 16.00 uur een bestelling gedaan met als bezorgtijd 17.05 uur. Om 17.10 uur zaten we aan tafel! Prima geregeld!
24 sep 2018 om 7:46 Uitzonderlijk lekkere pizza's. Dunne bodem, goed belegd en droog in de doos. Heerlijk!!!
2 sep 2018 om 19:50 Ondanks dat het een zondag is was het eten er binnen 25 min:) het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!
26 aug 2018 om 22:57 Echt slecht!!! Geen aanrader!!
26 aug 2018 om 3:21 Mijn beoordeling is puur persoonlijk ! De bestelde calzone pizza's waren zeer klein ! Er zouden gemakkelijk 3 van deze pizza's in 1 doos passen ! Het was nét genoeg om mijn holle tand te vullen... Was eerste, maar ook laatste keer dat ik hier besteld
25 aug 2018 om 22:27 Lekker en heet als altijd
19 aug 2018 om 9:35 Lekker gegeten, heerlijke pizza's.
16 aug 2018 om 23:53 Eten smaakte heel goed! Alleen word hier altijd wel iets verkeerds gedaan. Vorige keer keer ik spagettie ipv tagitella en nu had ik me drinken er niet bij gekregen maar wel betaald.
2 aug 2018 om 20:58 Smakelijk als altijd
29 jul 2018 om 22:24 Eten was erg lekker, bezorging duurde lang
24 jul 2018 om 20:41 Helemaal top